Toitlustamine

MENÜÜ

18.02.2019-22.02.2019

 

Esmaspäev, 18.02.2019 Teisipäev, 19.02.2019 Kolmapäev, 20.02.2019 Neljapäev, 21.02.2019 Reede, 22.02.2019
Värskekapsaborš veiselihaga.

Hapukoor.

Kohupiima-

jogurtikreem banaani ja kakaoga.

Marjad.

Rukkileib./sepik.

Piim/keefir.

Vitamiinipaus:

Õun

Pilaff kanaliha ja kikerhernestega.

Kõrvitsasalat.

Rukkileib/sepik.

Piim/keefir.

Kama.

Vitamiinipaus: Paprika

Herne püreesupp.

Mannavaht.

Rukkileib/sepik.

Piim/keefir.

Vitamiinipaus: Kaalikas

Maksakaste.

Keedetud kartul.

Peedi-küüslaugu-salat.

Maasika-

banaani-kookos-piimasmuuti.

Rukkileib/sepik.

Piim/keefir.

Vitamiinipaus: Pirn

Kalasupp kartuli, tomati, porgandi ja suvikõrvitsaga.

Kodujuustu-

riivleiva-

magustoit kirsimoosiga.

Rukkileib/sepik

Piim/keefir.

Vitamiinipaus:

Lillkapsas